Domaine de la Velle in de Bouriane streek in het Departement de Lot:Bolet

Domaine de la Velle ligt in een heuvelachtig gebied in de Lot, vlak bij de Dordogne, met uitgestrekte bossen, wijngaarden, weide en akkers. Een landelijk gebied waar nog geen massa-toerisme is. In de omgeving vindt u eeuwenoude stadjes, dorpjes en gehuchtjes, waar de bevolking nog gastvrij en vriendelijk is.

De oude authentieke boerderij, gîte en de camping liggen op een mooi glooiend stuk land van 4,5 hectare waar u heerlijk kunt wandelen. U kunt bij ons genieten van de rust al dan niet gecombineerd met uitstapjes naar allerlei toeristische trekpleisters. Denk aan grotten, kanovaren, leuke stadjes en steden enz..

Het vakantiehuis heeft een karakteristieke bouwstijl uit de streek Quercy en is gemaakt van de plaatselijke okergele kalksteen. Van deze kalksteen zijn ook de scheidingsmuurtjes en de vroegere stenen schuilhutjes van de herders gemaakt, de Gariottes of Cazelles, die u her en der in het landschap tegenkomt.

Op ons terrein vindt u onze Gîte de la Velle, en een kleine camping voor 6 plaatsen, waarvan twee luxe safari-lodgetenten met privé badkamer.
In de oude broodoven bakken we in het hoogseizoen wekelijks pizza's en op een andere avond kunt u genieten van ons tables d'hôtes menu. Dagelijks vanaf 17.00 uur kunt u ook frites bestellen.
Ook buiten het hoogseizoen kunt u, bij voldoende belangstelling, genieten van onze tables d'hôtes.

Op Domaine de la Velle is gratis wifi beschikbaar. Benieuwd naar reacties van andere huurders van onze gîte? Benieuwd naar reacties van andere gasten op onze camping?
wifi    26 beoordelingenPhoto

 

Links ziet u een luchtfoto van ons terrein. Hij is gemaakt voordat het zwembad en de camping aangelegd waren, maar u krijgt zo wel een indruk van de ligging en de omgeving. Volop natuur dus, maar toch maar 3 km van een leuk stadje: Cazals.


piscineomheining zwembad

 

 

 

 

 

 

 

Om het zwembad met een afmeting van 11 bij 5 meter staat een omheining met op het toegangshek een speciaal slot, zodat het veilig is afgesloten voor kinderen.


speeltoestelSpeeltoestel

Voor de kleintjes hebben we een speeltoestel, waar ze naar hartelust kunnen schommelen, glijden, klimmen en in de zandbak spelen.

 

 

 

 


Wij doen voor u de vaat, als u aanschuift bij onze tables d'hôtes.

TablesTables

 

kindertafeltables d hotes

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Map

Domaine de la Velle is gelegen in het departement de Lot in de Midi-Pyrénées. Het valt onder de gemeente Montcléra in het meest westelijke deel van het departement, tegen de Dordogne aan.

 

Lot

 

 


SVR

links

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

terug naar boven


Franse vlagEngelse vlag
facebook