>> gastenboek

Glamping op Domaine de la Velle:

Met onze safari-lodgetent kunt u met recht spreken van glamping. U verblijft in een safaritent, wat uw kinderen geweldig zullen vinden, maar u heeft het comfort van echte bedden, tafels en stoelen. De keuken van de lodgetent is naar buiten verrijdbaar, zodat u ook buiten kunt koken. Ook de hangmat ontbreekt niet.

De zeer ruime 6 persoons tent heeft een binnenmaat van 7 x 5 meter en een luifel van 2 x 6 meter.De nok van de tent is ruim 3 meter hoog. Het interieur bestaat uit een houten vloer en geschuurde steigerhouten meubelen: twee luie stoelen en een eettafel met 6 stoelen. Op het terras staat een 2e eettafel met banken.
Een koelkast, koffiezetapparaat, nespressoapparaat en een waterkoker zijn aanwezig.
Twee afgescheiden slaapkamers, elk met een eigen ingang. Eén slaapkamer heeft een 2-persoons comfortabel bed met pocketvering matrassen en de
andere slaapkamer heeft een stapelbed en een los bed. Voor het opbergen van kleding staat er een hang-/leg kast. De tentvoorwand kan geheel worden opgerold. Zo heeft u een zee van ruimte.

safaritent

Iedere tent heeft zijn privé badkamer, met douche, wastafel en toilet in het sanitairgebouw. Dus kunnen uw toiletspullen blijven staan en hoeft u niet te wachten om te kunnen douchen.

vuesafari lodge tent

interieur

cuisineslaapkamer

 

Hieronder ziet u een plattegrond van de safarilodge-tent XL en van de camping. De tenten staan op de plaatsen 4 en 5.

plattegrond safaritentplattegrond camping

Greencamp regelt de verhuur van de tenten.

De prijzen van onze Safari-lodgetenten vindt u op info prijzen en de beschikbaarheid en reserveringen op info beschikbaarheid en boeken.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

 

Franse vlagEngelse vlag
facebook